• Főoldal
  • Támogatók
  • Referenciák

Keresés


Hirek

U11 Interliga 10. forduló

Résztvevő csapatok: Békéscsaba UFC, Békéscsaba 1912 Előre SE, L-it Szeac, UTA ARAD
Horváth Tamás és Hrabovszki Gábor edzői értékelése:
Békéscsaba UFC:Az első mérkőzést csapattársaink ellen (Előre) játszottunk. A találkozót kifejezetten jó iram és folyamatos játék jellemezte. A két csapatunk közötti különbséget a futás mennyisége jelentette. A második mérkőzőst a Szeged ellen játszottunk, ahol egy jó ellenféllel találkoztunk és a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát. Az ellenfél megérdemelten nyert. A harmadik mérkőzésen a tartalékosan felálló Araddal játszottuk ,ahol kijött két csapat közötti különbség.
Gól: Kohut 2, Ladányi 2, Kuzma 1, Kerényi 1, Horváth 1, Nagy P 1,
Békéscsaba 1912 Előre SE:
Az első mérkőzést csapattársaink ellen (UFC) játszottunk. A találkozót kifejezetten jó iram és folyamatos játék jellemezte. A két csapatunk közötti különbséget a futás mennyisége jelentette. Külön kiemelendő Sztankó László agilis, példaértékű játéka.
A második mérkőzésen az Arad ellen szebbnél szebb akciókat vezettünk és fölényes játékkal, sok gólt lőve fejeztük be a mérkőzést. A harmadik mérkőzésen a jó erőkből álló Szeged ellen hamar nagy fölényre tettünk szert agresszív játékunkkal. A végén feljött az ellenfél annak köszönhetően, hogy minden játékosnak játéklehetőséget biztosítsunk.
Gól: Vas 4, Német 4, Reisz 3, Stumpf 3, Schneider 3, Szatnkó 2, Botta-Dukát 1

2017. 05. 28.

Bővebben:

U9 Interliga 10. forduló BLA (fehér)

Mérkőzés:

BLA (fehér) - BLA (lila)

Eredmény:

5:7

Mérkőzés: BLA (fehér) - UTE Arad Eredmény: 6:2
Mérkőzés: BLA (fehér) - SZEAC Eredmény: 6:0
MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: Interliga 10. forduló Jók: az egész csapat Góllövők: Kolarovszki Martin (7), Kolarovszki Milán (6), Nagy Zs. (2), Lyachó B., Mohácsi D.
Korosztály: U9
Időpont:

2017.05.28.

Helyszín: Békéscsaba, UP. központ, fű
Edző: Hrabovszki Ákos, Gyuris Zoltán

Edzői értékelés: Az első mérkőzésen egy jó iramú kifejezetten színvonalas és ami a legfontosabb kiváló hangulatú mérkőzést játszottunk a lila csapatunk ellen. A nagy tempó és a gólratörő játéknak köszönhetően sok gólnak tapsolhattak mindkét oldalon a gyerekek szülei és edzői. A második mérkőzésen, az aradiak ellen nagy lelkesedéssel és hatékonysággal kezdtünk. Több egyéni és kombinatív játék végén voltunk eredményesek. A harmadik mérkőzés elején sokáig nem találtuk meg az ellenszert betömörülő ellenféllel szemben. Az első félidő derekán sikerült megszereznünk a vezető találatot, melyet a szünetig még 5 találat követte. A második játékrészben a nagy meleg és a több gólos előny rányomta játékunkra a bélyeget. Sajnos ötlettelenül és sok hibával játszottunk.
A forduló folyamán elégedett voltam a gyerekek hozzáállásával. Külön öröm, hogy mindhárom mérkőzésen nagyon csekély számban vesztettünk el párharcot és sok gólt rúgtunk. A csapat tagjai: Skaliczki Tamás, Giczey Tamás, Nagy Zsombor, Mohácsi Dávid, Lyachó Bence, Kolarovszki Martin, Kolarovszki Milán, Szabó Imre, Szirony Gábor.

2017. 05. 28.

Bővebben:

U9 Interliga 10. forduló BLA (lila)

Mérkőzés:

BLA (lila) - BLA (fehér)

Eredmény:

7:5

Mérkőzés: L-it SZEAC KA - BLA Eredmény: 0:4
Mérkőzés: UTE Arad - BLA Eredmény: 2:4
MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: Interliga 10. forduló Jók: az egész csapat Góllövők: Aradszki (2), Reisz (2), Takács (2), Benyovszki (6), Dankó, Máté, Kovács
Korosztály: U9
Időpont:

2017.05.28.

Helyszín: Békéscsaba, UP. központ,
Edző: Gyuris Zoltán, Hrabovszki Ákos 

Edzői értékelés: A szezon utolsó Interliga játéknapjára nagyon készültek a gyerekek. Ragyogó időben illetve jó pályán játszottunk. A mai nap folyamán mindenki felszabadultan, nagy élvezettel futballozott. Kiemelném, hogy mindhárom meccsen nagyon fegyelmezetten játszott a csapat, és megint volt egy olyan mérkőzés, ahol hátrányból sikerült fordítani. Ez többször előfordult az év során. A mai napon több játékos szerzett szép gólokat. Gratulálok a csapatnak az éves teljesítményéhez!

2017. 05. 28.

Bővebben:

II. Összevont Alközponti Fesztivál

Ragyogó napsütés, igazi fesztivál hangulat

2017. május 21-én rendezte meg a Békéscsaba Előre Alközpont, a II. Összevont Alközponti Fesztivált. A helyszín ezúttal is a BLA Utánpótlás Központja volt, ahol az alközpontba tartozó 18 egyesület képviseltette magát az U7-es és U9-es korosztályokban. A nap a Békéscsabai Ifjúsági és Sportkutyás Egyesület programjával, kutyás ügyességi feladatokkal, agilityvel kezdődött. Az érdekes és látványos show után következtek a Bozsik program játékos feladatai és a labdarúgó játékok. Ezek után az U7-es focistákat Andor Bohóc szórakoztatta műsorával, továbbá lufikat hajtogatott számukra. Miután az U9-es játékosok is végeztek a programjukkal, elkezdődött az After School együttes élőzenés műsora, melyben igazi klasszikus zenék csendültek fel. A jól sikerült nap végén természetesen nem maradhatott el a gyerekeknek járó jutalom sem. A rendezvényt meglátogatta Vojtekovszki Csaba, az OTP Bank Egyesületi Bozsik-Program vezetője is, aki átadta a kiemelt játékosoknak az okleveleket. A BLA játékosai közül ezen a napon Kiss Marcell, Balla Zsombor, Boldis László, Zimbrán Milán, Kabai Zalán, Majoros Roland, Tóth Alex, Tóth Bence, Dávid Csaba és Zsurzsucz Réka kapott elismerő oklevelet és táblás csokoládét. Az OTP Bozsik-Program tavaszi eseménysora ezzel lezárult a legkisebbek számára, ősszel viszont folytatódik, sok-sok élményt nyújtva a gyerekeknek.

2017. 05. 21.

Bővebben:

U11 Interliga 9. forduló

Mérkőzés:

BLA -
Hódmezővásárhely

Eredmény:

4:1

Mérkőzés: BLA - Grosics Akadémia Eredmény: 13:1
Mérkőzés: BLA - AK Brosovszky Arad Eredmény: 5:2
MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: Interliga 9. forduló Jók: Sztankó,
Urbán
Góllövők: Vas: 8, Sztankó: 2, Dékány: 1, Német: 3, Schneider: 4, Stumpf: 3, Reisz: 1
Korosztály: U11
Időpont:

2017.05.14.

Helyszín: Békéscsaba, UP. központ,
Edző: Horváth Tamás, Hrabovszki Gábor

Edzői értékelés: Az első mérkőzést a Hódmezővásárhellyel játszottuk. Nem kellő agresszivitással kezdtük a mérkőzést és támadásban is pontatlanok voltunk. Két szép távoli lövéssel megszereztük a vezetést, majd magabiztos győzelmet arattunk. A második félidőben már agresszívan labdát szereztünk és szép kombinatív játékot mutattunk be.
A második mérkőzésen a Grosics Akadémiával találkoztunk, ami igen gyenge játékerőt képviselt. Végig az ellenfél térfelén tartottuk a labdát és nagy arányú győzelmet arattunk. A fiúk végig maximálisan oda tették magukat még a nagy gólkülönbség ellenére is. Több szép labdakihozatalunk és abból gólunk volt.
A harmadik mérkőzést az aradi csapattal játszottuk, ahol ízelítőt kaphattunk az igazi kemény fociból. Az ellenfél a gyengébb képességét lelkesedéssel, alázattal és kemény, néhol már durva játékkal kompenzálta. A játékosaink nem vették fel a durva játékot és megérdemelt győzelmet.
Összességében elégedett vagyok a látottakkal. Sok szép támadást vezettünk és a gyengébb képességű csapatokkal szemben is végig komolyan odatették magukat a gyerekek.

2017. 05. 14.

Bővebben:

U9 Interliga 9. forduló Békéscsaba

Mérkőzés:

BLA -
Hódmezővásárhely

Eredmény:

6:3

Mérkőzés: Grosics Akadémia - BLA Eredmény: 0:7
Mérkőzés: AK Brosovszky Arad - BLA Eredmény: 3:6
MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: Interliga 9. forduló Jók: az egész csapat Góllövők: Kolarovszki Milán (4), Reisz (5), Kolarovszki Martin (6), Benyovszki (2), Dankó (2)
Korosztály: U9
Időpont:

2017.05.14.

Helyszín: Békéscsaba, UP. központ,
Edző: Gyuris Zoltán, Hrabovszki Ákos

Edzői értékelés: Ezen a napon magabiztosan, jól futballoztunk. Mind csapatként, mind egyénileg nagyon elégedett vagyok a teljesítményekkel. Sokat birtokoltuk a labdát az ellenfelekkel szemben, szép akciókat vezettünk. Mentálisan kiegyensúlyozott volt a csapat, ennek köszönhető, hogy a nehéz helyzetekből is jól tudtunk kijönni. Külön öröm a sok lőtt gól. Gratulálok a csapatnak!

2017. 05. 14.

Bővebben:

U9 Interliga 9. forduló Gyoma

Mérkőzés:

BLA -
Berény Gyermek FC

Eredmény:

3:1

Mérkőzés: BLA - Maromenti UFC Eredmény: 4:0
Mérkőzés: BLA - Szeged 2011 Eredmény: 4:2
MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: Interliga 9. forduló Jók: Skaliczki, Takács, Nagy Zs., Giczey, Aradszki Góllövők: Giczey T. (4), Aradszki M. (3), Nagy Zs., Nagy V., Máté B., Bencsik M.
Korosztály: U9
Időpont:

2017.05.14.

Helyszín: Gyomaendrőd, Alkotmány u. 13. fű
Edző: Hrabovszki Ákos, Gyuris Zoltán 

Edzői értékelés: Az első mérkőzésen lassú tempóban kezdtünk. Nehezen alkalmazkodtunk a hőséghez és a rossz minőségű talajhoz. Aradszki Martin Milán két egyéni akciójának és higgadt befejezésének köszönhetően sikerült a magunk javára eldönteni a mérkőzést. A második mérkőzésen sokkal jobb iramot tudtunk diktálni. Szép akciókat vezettünk, melyek nagy részét sikerült góllal befejezni. Külön öröm, hogy ezen a mérkőzésen az eddig kevesebb játéklehetőséget kapott gyerekek is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. Az utolsó mérkőzésünket a szegediek ellen álmosan kezdtük, hamar hátrányba is kerültünk. A bekapott gól után nagy erőket mozgósítottunk az egyenlítés érdekébe.  Máté Bence egyéni akciójának és Giczey Tamás villanásainak köszönhetően a második játékrészben sikerült megfordítani a mérkőzés állását.
A forduló folyamán elégedett voltam a gyerekek hozzáállásával.  Külön öröm, hogy mindhárom mérkőzésen határozott letámadásaink után több gólt is szereztünk. A csapat tagjai: Skaliczki Tamás, Máté Bence, Aradszki Martin Milán, Giczey Tamás, Nagy Vencel, Bencsik Milán, Kvasz Tibor, Takács Ádám, Nagy Zsombor.

2017. 05. 14.

Bővebben:

U9 Interliga 8. forduló

Mérkőzés:

BLA (lila) -
CS Atletico Arad

Eredmény:

4:0

Mérkőzés: Szentesi Kinizsi - BLA (lila) Eredmény: 2:5
Mérkőzés: BLA (lila) -
Grosics Akadémia
Eredmény: 1:2
MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: Interliga 8. forduló Jók: Reisz Nándor, Kolarovszki Milán Góllövők: Kolarovszki Milán(4), Reisz (4), Dankó, Kolarovszki Martin
Korosztály: U9
Időpont:

2017.04.30.

Helyszín: Szentes, műfű
Edző: Gyuris Zoltán, Hrabovszki Ákos

Edzői értékelés: Az aradi csapat ellen egy magabiztos győzelmet szereztünk az első meccsen.  Szép, tetszetős játékot játszottunk, látványos gólokat szereztünk. A második mérkőzésen a szentesi csapat egy támadás végén megszerezte a vezetést. Ez egyáltalán nem zavart meg minket, és összpontosított játékkal megfordítottuk a mérkőzést. Az utolsó meccset a Grosics Akadémia ellen játszottuk. Igazi „ki-ki” mérkőzés volt. Mindkét kapu felváltva forgott veszélyben, de a gyulai kapus nagyon jó napot fogott ki, még büntetőt is hárított.

2017. 04. 30.

Bővebben:

U9 Interliga 8. forduló

Mérkőzés:

BLA -
Berény Gyermek FC

Eredmény:

6:2

Mérkőzés: BLA - Gyula Termál FC Eredmény: 3:1
Mérkőzés: BLA - OMTK ULE Eredmény: 7:2
MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: Interliga 8. forduló Jók: az egész csapat Góllövők: Benyovszki Á. (6), Giczey T. (5), Aradszki M. (2), Bencsik M. (2), Máté B.
Korosztály: U9
Időpont:

2017.04.30.

Helyszín: Békéscsaba, BLA UP. központ, műfű
Edző: Hrabovszki Ákos, Gyuris Zoltán

Edzői értékelés: Az első mérkőzésen álmosan kezdtünk, több párharcunkat elveszítettük támadásban és védekezésben is egyaránt. Benyovszki Ádám agilis, gólratörő játékának köszönhetően szereztünk biztos előnyt. A második játékrészben sikerült ritmust váltani, ennek köszönhetően szép akciók végén tudtunk többször is eredményesek lenni. A második mérkőzés igen küzdelmes játékot hozott. Az első játékrészben egy letámadás végén tudtunk eredményesek lenni a második játékrészben pedig Giczey Tamás két szép góljával sikerült tovább növelni előnyünket.  A harmadik mérkőzésen kifejezetten a félidők első 5 percére koncentráltunk. Azonnal letámadtuk az ellenfél játékosait, nem hagytunk nekik szabad játékteret. Ez a taktika eredményesnek bizonyult, mivel mindkét félidő első harmadát 3-3 góllal fejeztük be.
A forduló folyamán elégedett voltam a gyerekek hozzáállásával, mindvégig nagy akarattal és kedvvel fociztak. Külön öröm, hogy a játékszituációk nagy százalékában higgadtak voltak és ennek köszönhetően jó megoldásokat választottak. A csapat tagjai: Friderikusz Márk, Giczey Tamás, Lyachó Bence, Bencsik Milán, Aradszki Martin Milán, Máté Bence, Nagy Zsombor, Benyovszki Ádám

2017. 04. 30.

Bővebben:

HÓDMEZŐVÁSÁRHELY  -  BLA  U14

Mérkőzés:

Hódmezőváserhely - BLA

Eredmény:

0:8(0:5)

MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: NB II Jók: Kiss
-S.D.,  Palik Gy.,  Kovács K.  Fodor B. ,Varga Z. ,Mazán B., Puskás P.
Góllövők: 
Szombathelyi B.2 Bereczki B. 2. Varga Z. Puskás P. 2. Kiss-S.D.
Korosztály: U14
Időpont: 2017.04.29.
Helyszín: Hódmezővásárhely
Edző: Kovács Tíbor

Edzői értékelés: Az idény egyik legjobb játékát nyújtottuk. Gyors, lendületes, nagy iramú első félidőt produkáltunk.
Tetszett, hogy sok támadást a széleken vezettünk, sokszor az ellenfél mögé tudtunk kerülni. A második félidőben az iramból visszavettünk, de a játékunkkal elégedett vagyok.

Jegyzőkőnyv megtekintése:
2017. 04. 29.

Bővebben:

Per oldal: Hirek_osszes.php?hirek1Page=1 Hirek_osszes.php?hirek1Page=4   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  Hirek_osszes.php?hirek1Page=6 Hirek_osszes.php?hirek1Page=93  

 Vissza