• Főoldal
  • Támogatók
  • Referenciák

Keresés


Hirek

Régiós Futsal Döntő U11

Mérkőzés:

Békéscsaba 1912 Előre SE -
Miskolc Népker
Volán Sport Egyesület

Eredmény:

6:2

Mérkőzés: Békéscsaba 1912 Előre SE -
Arany Sárkány Focisuli
Nyírbátor Sportegyesület
Eredmény: 2:5
Mérkőzés: Békéscsaba 1912 Előre SE -
Debreceni Honvéd
Sportegyesület
Eredmény: 2:5
MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: Régiós Futsal Döntő Jók: . Góllövők: Schneider: 4, Stumpf: 3, Kuzma: 1, Német: 2
Korosztály: U11
Időpont:

2017.04.27.

Helyszín: Berettyóujfalui
Edző: Hrabovszki Gábor, Horváth Tamás

Edzői értékelés: A gyönyörű, impozáns Pálfy István Rendezvénycsarnokban került megrendezésre a régiós futsal torna. Abszolút nem készültünk a tornára, viszont egy fontos állomásnak tekintettük a tavaszi szezon során. Sajnos rossz emlékekkel jöttünk haza, mivel nem sikerült kiharcolnunk a továbbjutást. A csapatok körmérkőzést játszottak és az első két helyezett jutott tovább. Ami még jobban elkeserített, hogy tudásunk töredékét nyújtottuk és az alapvető játékelemekben hibáztunk. Sok technikai hiba, tompaság, fáradtság, koncentrálatlanság jellemezte a játékunkat. A létszámfölényes helyzeteket nem tudtuk megoldani, aminek az oktatására, gyakorlására nagy hangsúlyt fektettünk.

2017. 04. 27.

Bővebben:

U13 Interliga 5. forduló

Mérkőzés:

BLA U13 -
Berény Gyermek FC

Eredmény:

2:2

Mérkőzés: BLA U13 -
Szeged 2011
Eredmény: 1:1
Mérkőzés: BLA U13 - Cs Atletico Arad Eredmény: 0:7
MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: Interliga 5. forduló Jók: Szarvas K., Fekete L., Kurucz Á., Németh Z. Góllövők: Szarvas K. (3)
Korosztály: U13
Időpont:

2017.04.23.

Helyszín: Békéscsaba
Edző: Lörinci Attila

Edzői értékelés: Az első mérkőzésünket egy hasonló képességű csapat ellen játszottuk. Mindkét csapat gólra törő játékot játszott, változatos, lendületes mérkőzést láthattunk. Mindkét kapu előtt rengeteg gólszerzési lehetőség adódott. A változatos mérkőzésen igazságos eredmény született.
A második mérkőzésünkön a csapatunk már nem tudta azt a teljesítményt nyújtani, mint a legelső meccsen. Egy kapott gól után, a csapat igyekezett egyenlíteni, ami sikerült is, bár rengeteg helyzetet kihagytunk még a mérkőzésen, így meg kellett elégednünk egy döntetlennel.
Az utolsó mérkőzésünket, egy fizikálisan erősebb és minden szinten képzettebb csapat ellen vívtuk. Az ellenfél sorra alakította ki a jobbnál-jobb gólhelyzeteit, mialatt mi nem tudtuk felvenni a ritmust az aradi csapattal. A mérkőzés végére fizikálisan és mentálisan is elfáradtunk, így a meccs eredménye egyértelmű volt.

2017. 04. 23.

Bővebben:

Összevont Alközponti Fesztivál 2017.04.22

 

2017. április 22-én került megrendezésre az I. Összevont Alközponti Fesztivál a Bozsik-program keretében, a Békéscsaba Utánpótlás Központban. A Békéscsaba Előre Alközpontba tartozó 18 egyesület részvételével lezajlott fesztiválon, összesen 243 ifjú labdarúgó volt jelen az U7-es és U9-es korosztályokban. Miután a gyerekek megérkeztek az utánpótlás központba, letették névjegyüket a fesztivál „Itt jártunk” plakátjánál.  Ezután a Békéscsabai Íjászklub bemutatójával folytatódott a program, ahol a gyerekek megtapasztalhatták, milyen fontos az összpontosítás a sportban. Az U7-es korosztály ezután arcfestésen vett részt, majd elkezdődtek a labdarúgással kapcsolatos játékok 36 állomáson. A fesztivál színvonalát emelte, hogy a Békéscsaba 1912 Előre SE felnőtt játékosai is kilátogattak a rendezvényre, és be is álltak a gyerekekhez játszani az állomásokra. Az NB2-es játékosok tovább színesítették a nap programját az által, hogy a fesztivál eredményhirdetése előtt egy Funino-játékot játszottak egy 20 perces bemutató játék keretében.
A jól sikerült nap végén természetesen nem maradhatott el a gyerekeknek járó jutalom sem, illetve minden labdarúgó megkapta az MLSZ FAIR PLAY kártyáját.

2017. 04. 22.

Bővebben:

U11 Interliga 7. forduló

Mérkőzés:

Békéscsaba UFC -
SZEOL SC

Eredmény:

7:2

Mérkőzés: Békéscsaba UFC -
Hódmezővásárhely 
Eredmény: 4:0
Mérkőzés:  Békéscsaba UFC
- OMTK- ULE
Eredmény: 3:2
MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: Interliga 7. forduló Jók: Stumpf, Lehoczki, Sztankó, Kohut Góllövők: Stumpf: 5, Német: 3, Sztankó: 2, Kohut: 2, Csicsely: 1, öngól: 1
Korosztály: U11
Időpont:

2017.03.26.

Helyszín: Orosháza
Edző: Horváth Tamás/ Hrabovszki Gábor

Edzői értékelés: Az előző napihoz képest ma nem fogadta kegyeibe csapatainkat az égiek, mivel néha orkán erejű szélben kellett megvívni a mérkőzéseket. E miatt nehezebben is tudott kialakulni folyamatos játék.
Az első mérkőzésen a gyenge játékerőt képviselő Szeged ellen végig nyomás alatt tartottuk az ellenfelet. Már a kapus által játékba hozott labdát támadtuk és ennek a legtöbbször meg is lett az eredménye. Ezen a mérkőzésen több játékos nem a saját posztján játszott, illetve igyekeztem több játéklehetőséget adni azoknak, akik eddig kevesebb játékpercet töltöttek a pályán.
A második mérkőzésen nehezen indultak be a játékosok. Az második félidő elejéig magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, mivel rengeteg helyzetet puskáztunk el, illetve az utolsó passzok nem sikerültek hatékonyan. Ezen a mérkőzésen több szemet gyönyörködtető támadást vezettünk és kettőből gólt is sikerült elérnünk.
A harmadik mérkőzés sikerült a legnehezebbre, ahol egyszer vesztett állásból, egyszer pedig döntetlenről kellett megnyernünk a mérkőzést. Inkább a küzdelem dominált, folyamatos játék kevésbé alakult ki. Végig kiélezett meccsen sikerült megszereznünk a győzelmet, ezzel 100%-osan zártuk a mai napot.
Összességében elégedett vagyok a mai nappal. Több jó egyéni teljesítmény volt. Külön kiemelendő Stumpf Gábor gólerős játéka, főleg úgy, hogy több esetben – szükségből – védőként kellett helyt állnia. Ismételten több pozícióban próbáltam játszatni a gyerekeket és ezt az akadályt is szépen vették.

2017. 03. 26.

Bővebben:

U9 Interliga 7. forduló Orosháza

Mérkőzés:

Békéscsaba UFC - SZEOL SC

Eredmény:

0:2

Mérkőzés: Békéscsaba UFC -
Hódmezővásárhely 
Eredmény: 8:0
Mérkőzés:  Békéscsaba UFC
- OMTK- ULE
Eredmény: 6:3
MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: Interliga 7. forduló Jók: az egész csapat Góllövők: Kolarovszki Milán (5), Kolarovszki Martin (5), Reisz (2), Dankó, Temesvári
Korosztály: U9
Időpont:

2017.03.26.

Helyszín: Orosháza, OMTK-ULE kp. (műfű)
Edző: Hrabovszki Ákos, Gyuris Zoltán

Edzői értékelés: Az első mérkőzésen a bajnokság egyik legjobb csapatával kezdtünk. Nagy lelkesedéssel vetettük bele magunkat a játékba. Sajnos az első gólszerzési lehetőségeink kimaradtak, ennek következtében egyre idegesebben és pontatlanabbul kezdtünk el játszani. A higgadtabban és pontosabban játszó szegedi csapat kontrából és egy védelmi hibát kihasználva már az első félidőben két gólos előnyre tett szert. A második játékrészben igyekeztünk szépíteni az eredményen, de ezen a mérkőzésen a góllövéssel hadilábon álltunk. A második mérkőzésen sokkal felszabadultabban és kreatívabban játszottunk, aminek hamar meg is lett az eredménye. Több egyéni és kombinatív játékból sikerült kifejezetten szép gólokat elérnünk. Az utolsó mérkőzésen igen sok gólszerzési lehetőséget szalasztottunk el a mérkőzés elején, ami törvényszerűen megbosszulta önmagát. A félidőben egy gólos hátrányban voltunk. A szünetben sikerült rendezni a sorokat, ennek köszönhetően egy magasabb tempójú második játékrészt produkáltak a gyerekek, melynek pár perc leforgása alatt meglett az eredménye.

2017. 03. 26.

Bővebben:

U9 Interliga 7. forduló Szentes

Mérkőzés:

Békéscsaba UFC - Szeged 2011

Eredmény:

3:3

Mérkőzés: Békéscsaba UFC -
Szentesi Kinizsi 
Eredmény: 5:2
Mérkőzés:  Békéscsaba UFC
- CS FC Electrica TM
Eredmény: 2:4
MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: Interliga 7. forduló Jók: az egész csapat Góllövők: Giczey (4), Aradszki (3), Benyovszki (2), Máté
Korosztály: U9
Időpont:

2017.03.26.

Helyszín: Szentes (műfű)
Edző: Hrabovszki Ákos, Gyuris Zoltán

Edzői értékelés: A 7. Interliga fordulójára Szentesre utazott az U9-es csapatunk. Az első meccsen felváltva forogtak veszélyben a kapuk, így igazságos döntetlen született a Szeged 2011 csapata ellen. A második mérkőzésen a Szentes volt az ellenfél. Ezen a meccsen mi domináltunk, ügyes akciókat vezettünk, magabiztos győzelmet szereztünk. A temesvári csapat ellen játszottuk az utolsó mérkőzést, melyen sajnos vereséget szenvedtünk. Tanulnunk kell a hibákból, és ki kell javítanunk a következő fordulóra.

2017. 03. 26.

Bővebben:

Bozsik "C" 6. forduló U11

Mérkőzés:

Békéscsaba UFC -
Szeghalom

Eredmény:

3:3

Mérkőzés: Békéscsaba UFC -
Békéscsaba
UFC U10
Eredmény: 1:0
Mérkőzés: Békéscsaba UFC -
Körösladány
Eredmény: 0:4
Mérkőzés: Békéscsaba UFC -
Mezőberény
Eredmény: 5:2
MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: Bozsik "C",  6. forduló Jók: Dékány, Máté, Bencsik Góllövők: Dékány: 2, Máté: 2, Szendrődi, Belicza, Bencsik,Kraszkó,Gedó
Korosztály: U11
Időpont: 2016.03.25.
Helyszín: Békéscsaba
Edző: Hrabovszki Gábor/
Horváth Tamás

Edzői értékelés: 4 mérkőzést játszottunk a mai rendezvényen. Tökéletesen előkészített pályán, szép napsütésben, igazi futball időben vághattunk bele a találkozókba. Egy mérkőzéstől eltekintve jó hozzáállással és nagy kedvvel játszottak a gyerekek. Szép távoli gólokkal és kombinatív játék során is sikerült bevennünk az ellenfeleink kapuját. Jó egyéni teljesítmények mellett Dékány Ádám szép távoli góljaiért kapta ezen a napon az elismerő oklevelet.

2017. 03. 25.

Bővebben:

Bozsik Torna (Békéscsaba Régió)

A 2017. február 28-ig működő megyei Bozsik Egyesületi felosztás a 12 Régiós Utánpótlás Központ megalakulásával párhuzamosan átalakult egy Bozsik Egyesületi Regionális Struktúrává. Tehát 12 Régiós Központ jött létre az országban, és a dél-keleti régió Utánpótlás-központja a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia (BLA) lett. A Békéscsaba Régióba az Orosháza (OMTK), a Törökszentmiklósi FC, a Hódmezővásárhelyi FC, a Karcagi SE, a Gyula Termál FC és a Békéscsaba 1912 Előre SE Alközpontok kerültek. A tavasz folyamán 5 „B” szintű Bozsik Torna lesz a Régióban. Ezeken a rendezvényeken az Alközpontok válogatottjai játszanak egymás ellen. 2017. március 11-én, szombaton rendezték meg az első fordulót Gyulán. Jó hangulatban zajlottak az igen magas színvonalú mérkőzések, ahol a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia korosztályos csapatai is részt vettek. Békéscsabán rendezik majd az utolsó fordulót június 3-án a Békéscsaba Utánpótlás Központban (4-es Honvéd utca).

2017. 03. 11.

Bővebben:

BLA - Gyula Termál FC U16

Mérkőzés:

BLA - Gyula Termál FC

Eredmény:

3:2 (2:0)

MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: NB III U17 Jók: Az egész csapat. Góllövők: Hajdú, Ökrös, Czvalinga M.
Korosztály: U16
Időpont: 2017.03.10.
Helyszín: Békéscsaba, Előre Stadion, műfű
Edző: Szarvas András

Edzői értékelés: Óriási fegyverténynek tartom a bajnokesélyes legyőzését. Nagyon jó első félidőt produkáltunk és ekkor már el kellett volna dönteni a meccset. Több 100% -os helyzetet hagytunk ki, aminek a második félidőben majdnem kárát láttuk. Egy kiállítás miatt 15 percet emberhátrányban játszottunk, a játék ezen szakaszában tényleg nagyot küzdött a csapat. Végig jó iramú, magas színvonalú mérkőzésen megérdemelten győztünk. Gratulálok a csapat minden tagjának!

Jegyzőkőnyv megtekintése:
2017. 03. 10.

Bővebben:

Békéscsaba UFC - BLA  U15

Mérkőzés:

Békéscsaba UFC - BLA

Eredmény:

4:1 (3:0)

MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: NB II Jók: Gidoiu Stadler, Hudák, Kovács Á, Steigerwald, Jakab, Socos Góllövők: Keresztesi
Korosztály: U15
Időpont: 2017.03.08.
Helyszín: Békéscsaba, UP. Központ
Edző: Szarvas András

Edzői értékelés: Ellenfelünk kevés gólhelyzetet tudott kialakítani a mérkőzés folyamán, viszont a rögzített helyzeteknél kihasználták figyelmetlenségeinket. Jól küzdött mindenki, végig volt tartása a csapatnak, ezért dicséretet érdemel.

Jegyzőkőnyv megtekintése:
2017. 03. 08.

Bővebben:

Per oldal: Hirek_osszes.php?hirek1Page=1 Hirek_osszes.php?hirek1Page=5   2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  Hirek_osszes.php?hirek1Page=7 Hirek_osszes.php?hirek1Page=93  

 Vissza