• Főoldal
 • Támogatók
 • Referenciák

Keresés


Hirek

U9 Karácsony Kupa 2016

Mérkőzés:

BLA (fehér) - BLA (lila)

Eredmény:

5:4

Mérkőzés: BLA (fehér) -
BLA 2009 (lila)

Eredmény:

1:1
Mérkőzés: BLA (fehér) -
BLA 2009 (fehér)

Eredmény:

1:9
MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: Karácsony Kupa 2016 Jók: Dankó M., Németh R., Sáli G. J. Góllövők:
Németh (2), Sáli G. J. (2), Belicza H., Dankó M., Pázsik B.
Korosztály: U9
Időpont: 2016.12.21.
Helyszín: Békéscsaba, Mester Klub
Edző: Hrabovszki Ákos, Gyuris Zoltán

Edzői értékelés: Az első mérkőzésünk igen kiegyenlített játékot hozott. Nehezen tudtuk folyamatosan a pályán tartani a labdát, igen sok technikai hibával játszottunk. Az ellenfél térfelén viszont több labdát is sikerült szereznünk, és így helyzeteket kialakítani. A második mérkőzésen jóval kevesebb hibával játszottunk, továbbá védekezésünket is sikerült rendeznünk. Több ügyes támadást vezettünk az egy évvel fiatalabb ellenfelünkkel szemben, kis szerencsével a győzelmet is megszerezhettük volna. A harmadik mérkőzésen a legnagyobb játékerőt képviselő ellenféllel találkoztunk. Ennek megfelelően kevés gólhelyzetet sikerült kialakítanunk, viszont becsületesen küzdött a csapat minden egyes tagja a szebb eredmény elérése érdekében. A tornán résztvevő gyerekek mindvégig nagy kedvvel és alázattal játszottak, mellyel elégedett voltam. Technikai képzettségben viszont van elmaradásunk, ezért a következő időszakban több labdaérzék fejlesztő gyakorlatot fogunk végezni a foglalkozásokon.

2017. 01. 15.

Bővebben:

U11 Szarvas Teremtorna

Mérkőzés:

BUFC – Békéscsaba 1912
Előre Se

Eredmény:

1:0

Mérkőzés:

BUFC – Gyomaendrődi GYLE

Eredmény:

0:1

Mérkőzés:

BUFC – Békéscsabai NLSC

Eredmény:

0:0

Mérkőzés:

BUFC – Lurkó Focimánia FK

Eredmény:

0:1

Mérkőzés:

BUFC – Szarvasi FC

Eredmény:

2:2

Mérkőzés:

BUFC – Szanda Focisuli SE Eredmény: 1:0
MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: Teremtorna Jók: Lehoczki,
Zsurzsucz
Góllövők:
 
Korosztály: U11
Időpont: 2017.01.14.
Helyszín: Szarvas
Edző: Horváth Tamás, Hrabovszki Gábor

Edzői értékelés: Az eredetileg 10 csapattal meghirdetett szarvasi tornára betegség és a nagy mennyiségben lehullott hó miatt csak 7 csapat érkezett meg. Emiatt a szervezőknek egy új sorsolást kellett rögtönözniük, ami azt eredményezte, hogy körmérkőzéses lebonyolítási rendszert alakítottak ki. Ez a gyerekek szempontjából kedvező döntés volt, mivel a korábbi sorsolás szerint 5 vagy 6, az új sorsolás szerint pedig garantáltan 6 mérkőzést vívhattak meg.

 1. mérkőzés: a 2007-es korosztályunk ellen játszottunk, ahol kimagasló kapusteljesítmény mellett egy szerencsés góllal sikerült nyernünk egy akkor még nem maximális fordulatszámon pörgő fiataljaink ellen.
   
 2. mérkőzés: későbbi győztes Gyoma ellen egy végig kiélezett, sok hibával tarkított meccsen egy szerencsétlen góllal kaptunk ki.
   
 3. mérkőzés: a csabai lányok ellen az elején az ellenfél jobban akarta a győzelmet, ami helyzetekben mutatkozott meg, majd fokozatosan vettük át az irányítást, de sajnos ezen a meccsen – ahogy az első négy meccsünkön – hadilábon álltunk a helyzeteink értékesítésével, így - hiába a sok lehetőség – csak döntetlent sikerült elérnünk.
   
 4. mérkőzés: a Lurkó Focimánia ellen egy tipikus egy gólos mérkőzésen, számtalan helyzetet elpuskázva, jó kapusteljesítmény mellett egy utolsó perces góllal alulmaradtunk 1-0-ás arányban.
   
 5. mérkőzés: a vendéglátók ellen kétszer is vezettünk, de sajnos a győzelmet nem sikerült megszereznünk. Egy jó iramú mérkőzésen igazságos döntetlen született.
   
 6. mérkőzés: a nagy favorit, Szanda Focisuli SE ellen a torna legjobb játékával előrukkolva, nagy akarással és odaadással játszva, számtalan lehetőséget blokkolva, kivédekezve, jó kapusteljesítménnyel, a lehetőségünket jól kihasználva 1-0-ás győzelmet arattunk.
   

Nagyon szoros és hasonló erőket felvonultató tornán 3 csapat is azonos pontszámmal végzett a 3-5. helyen, ahol még két csapat között a torna után büntető párbajt is kellett rendezni, hogy eldőljön, ki állhat a dobogó legalsó fokára.   A torna legjobb kapusa Lehoczki Bendegúz lett.
 

Végeredmény:

 1. Gyomaendrődi GYLE
 2. Szanda Focisuli SE
 3. Szarvasi FC
 4. Békéscsaba 1912 Előre SE
 5. Békéscsabai UFC
 6. Lurkó Focimánia FK
2017. 01. 14.

Bővebben:

Karácsonyi üdvözlet

2016. 12. 31.

Bővebben:

Kellemes ünnepeket!

2016. 12. 20.

Bővebben:

U10 Debrecen - Télapó Kupa

Mérkőzés:

BLA - MTK

Eredmény:

1:2

Mérkőzés: BLA -
DEAC

Eredmény:

2:1
Mérkőzés:  BLA -
DLA

Eredmény:

1:4
Mérkőzés: BLA - Nyíregyháza

Eredmény:

3:1
Mérkőzés: BLA - FK Slice

Eredmény:

2:0
Döntő: BLA - DEAC Eredmény: 3:1
MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: Debrecen - Télapó Kupa Jók: Az egész csapat a második napon Góllövők:
Igricz (6), Zahorán (2), Jass (3), Kenyeres
Korosztály: U10
Időpont: 2016.12.03-04.
Helyszín: Debrecen
Edző: Sajben Gábor, Futaki Krisztián

Edzői értékelés: Az első mérkőzésen nagyon megilletődötten játszott a csapat. A második mérkőzésen a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát, de végül sikerült megnyernünk a mérkőzést. A harmadik sorsdöntő csoportmeccsen a végső győztes, nagyon erős Debreceni Labdarúgó Akadémia ellen borzasztóan kezdtük a mérkőzést. Rosszul álltunk a meccshez, bátortalanok voltunk, aminek vereség lett a vége, így másnap az ezüst kupáért folytathattuk a tornát. Mint később kiderült a legerősebb csoportból nem sikerült továbbjutnunk. A csapat érdemeit dicséri, hogy a második napon mindhárom mérkőzést remek játékkal, kiváló hozzáállással nyertük meg, így mentettük meg az első napon való gyengébb szereplést. Kis szerencsével a legjobb 4-be jutás reálisabb lett volna, de magunkat hibáztathatjuk, hogy nem tudtuk az első nap hozni, amit tudunk.  A 7. helyezés és a vele járó helyosztókért megszerzett külön kupa teljesen megérdemelt. A második napi teljesítményéért minden játékost maximális dicséret illeti. Nagyon színvonalas és tanulságos torna volt számunkra.

2016. 12. 13.

Bővebben:

U9 Debrecen - Mikulás Kupa

Mérkőzés:

BLA - Hajdúböszörmény

Eredmény:

10:0

Mérkőzés: BLA -
SJFSSFOR (UA)

Eredmény:

2:1
Mérkőzés:  BLA -
Újpest (A)

Eredmény:

4:0
Mérkőzés: BLA - Loki Focisuli

Eredmény:

5:0
Mérkőzés: BLA - DLA

Eredmény:

0:1
Mérkőzés: BLA - Bukovina
Csernovci (UA)
Eredmény: 0:0 (büntetőkkel: 1:2)
Mérkőzés: BLA - Gyöngyösi AK Eredmény: 1:0
MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: XXVI. Ascular Plazma Mikulás Kupa - Debrecen Jók: Az egész csapat Góllövők:
Kolarovszki Martin (8), Kolarovszki Milán (5), Aradszki (3), Benyovszki (3) Giczey, Takács, Nagy
Korosztály: U9
Időpont: 2016.12.03-04.
Helyszín: Debrecen – Hódos Imre Rendezvénycsarnok
Edző: Hrabovszki Ákos, Gyuris Zoltán

Edzői értékelés:
1.mérkőzés: Nagy kedvvel és lendülettel kezdtünk, több szép támadást vezettünk melyek végén általában eredményesek tudtunk lenni. A kezdeti megilletődöttséget, izgatottságot sikerült levetkőznünk.
2.mérkőzés: a csoport rangadóján egy igen küzdelmes mérkőzés kerekedett. Mindkét félnek több gólszerzési lehetősége adódott. Mind védekezésben, mind támadásban számtalan párharcot sikerült megnyernünk. Végig koncentráltan, nagy akarattal játszottunk, így nem érdemtelenül az utolsó pillanatokban sikerült a győztes gólt is megszereznünk.
3.mérkőzés: ezen a mérkőzésen az ellenfél játékrendszeréhez alkalmazkodtunk. Áttértünk az 1:2:1-es játékrendszerről a 2:2-esre és feljebb toltuk védekezésünket. Ennek köszönhetően az ellenfél több labdát is eladott a saját térfelén, melyeket kíméletlenül megbüntettünk.
4.mérkőzés: igen fáradtan, lassan mozogtunk a mérkőzés első felében. Több lehetőséget is elpuskáztunk, melynek következtében idegesen, kapkodva folytattuk a játékot. A mérkőzés második felében viszont sikerült a vezető találatot megszerezni, ennek köszönhetően jóval felszabadultabban játszottunk, mely a végeredményben is megmutatkozott. Csoportelsőként sikerült bejutnunk a vasárnapi Aranykupába.
5.mérkőzés: az elődöntőbe kerülésért a torna talán legjobban felkészített csapata ellen kezdtünk vasárnap reggel. Mindkét fél előtt jónéhány gólszerzési lehetőség adódott, többször is a kapufa mentette meg a góltól hol az egyik, hol a másik csapatot. Tipikus „egygólos” mérkőzésen a debrecenieknek sikerült egy villanás után megszerezni a győztes találatot.
6.mérkőzés: az első tíz percben kimondottan ötletesen, kreatívan játszottunk. A vezetést viszont ismételten több gólszerzési lehetőségünk ellenére sem tudtuk megszerezni. Ennek következtében idegesen, kapkodva kezdtünk el játszani és a végén még mi örülhettünk a döntetlennek. A hetesrúgásoknál sajnos nem koncentráltunk eléggé, így 2:1 arányban alulmaradtunk.
7.mérkőzés: a korábbi két mérkőzés eredményei alapján a 7. helyért játszhattunk. Szinte a teljes mérkőzést végigtámadtuk, ötletes támadásokat vezettünk, melyek a napra jellemzően szinte mind kimaradtak. A mérkőzés végén egy kiváló átlövésnek köszönhetően sikerült megnyerni a mérkőzést.

A gyerekek a kétnapos tornán rengeteg tapasztalatot szereztek az igen jó képességű és kiválóan felkészített csapatok ellen. Elégedett vagyok csapatom teljesítményével, mivel minden mérkőzésen igyekeztek tudásuk legjavát adni. A következő edzéseken több támadás befejezést fogunk gyakorolni.
A csapat tagjai: Kovács Tamás, Nagy Zsombor, Takács Ádám, Benyovszki Ádám, Kolarovszki Martin, Giczey Tamás, Kolarovszki Milán, Aradszki Milán.

2016. 12. 12.

Bővebben:

U7 Törökszentmiklós Téli Teremtorna

Mérkőzés:

BLA - Karcag

Eredmény:

12:0

Mérkőzés: BLA -
Tiszafüred

Eredmény:

6:2
Mérkőzés:  BLA -
Túrkeve

Eredmény:

5:1
Mérkőzés: BLA - Mezőtúr

Eredmény:

8:0
Mérkőzés: BLA - Törökszentmiklós

Eredmény:

3:1
MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: Törökszentmiklós Téli Teremtorna Jók: Az egész csapat Góllövők: Stumpf (17), Varga (8),
Rucz (5), Krajcsó (3), Somlyai
Korosztály: U7
Időpont: 2016.12.10.
Helyszín: Törökszentmiklós
Edző: Vantara Zoltán

Edzői értékelés: Egy 6 csapatos tornán vettünk részt Törökszentmiklóson. A gyerekek végig nagy kedvvel játszottak. Szebbnél szebb gólokat lőve, megérdemelten nyertük meg a tornát.
A gólkirályi címet Stumpf Balázs szerezte meg!

2016. 12. 11.

Bővebben:

Barátságos meccs az új műfüves pályán!

 

Bár még hivatalos átadó nem volt, már rendeztek mérkőzéseket a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia új műfüves nagypályáján. A Joulupukki december 6-án este 5 órakor érkezett az Utánpótlás Központba, és puttonyából sok értékes ajándékot hozott a békéscsabai labdarúgóknak. Az utolsó meglepetés egy barátságos mérkőzés volt, melyet az akadémia edzői csapata és a pályát építő cég munkatársai játszottak egymás ellen.
A jó hangulatú meccsen potyogtak a gólok, 8:2 lett a vége az edzők javára. A találkozó zárásaként egy baráti beszélgetésen elemezhették ki a résztvevők a meccset egy forró tea kíséretében.

2016. 12. 10.

Bővebben:

Emeljül a szintet!

 

Az MLSZ Elnöksége 90/2015 (06.01.) határozatával elfogadta, hogy az edzői licencmegújító továbbképzések helyett országos szinten kreditrendszer kerüljön bevezetésre. A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképző Központja „Emeljük a szintet” címmel indított szakmai konferencia sorozatot, melyen a résztvevő edzők kreditpontot szerezhetnek. Ezeken a konferencia-napokon a begyűjtendő kreditpontszámok értékei diplománként eltérőek. Csak a megfelelő kreditek birtokában jelentkezhet valaki licencmegújító vizsgára.
Amellett természetesen, hogy az edzők szorgalmasan gyűjtik a pontokat, tanulnak is. A különböző konferenciák más-más szakmai területet érintenek. Szólt már konferencia az állóképesség fejlesztéséről, a játékosok szorongásának feloldásáról, a konfliktuskezelésről, az edzéstervezésről, a periodizációról, a kondicionális felkészítésről, és még sorolhatnánk a számtalan témát.
A Békéscsaba Labdarúgó Akadémia UEFA diplomával rendelkező edzői is szorgalmasan látogatják ezeket a rendezvényeket. 2016. november 28-án reggel utazott egy különítmény Pécsre, ahol az „Emeljük a szintet” egyik konferencia-napját tartották.   Az előadásnap délelőttjén a labdarúgás szabályalkotó testületének (IFAB) módosításairól esett szó, illetve a „coach” szerepéről a labdarúgásban. A továbbiakban bemutatást nyert a Pécsi MFC utánpótlás koncepciója is. A délután folyamán gyakorlati bemutatóra került sor a Lauber Dezső Sportcsarnokban.
Azok az edzők, akik rendszeresen járnak az előadásnapokra, illetve részt vettek a pécsi konferencián is, élményekkel gazdagabban, szakmailag felkészültebben térhettek haza.

2016. 12. 03.

Bővebben:

U11 Interliga 3. forduló (pótlás)

Mérkőzés:

BLA - Gyula
Termál FC

Eredmény:

1:5

Mérkőzés: BLA -
SZEOL SC
Eredmény: 13:2
Mérkőzés:  BLA -
UTA Arad
Eredmény: 3:1
MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: Interliga 3. forduló (pótlás) Jók: Schneider, Sztankó, Kohut Góllövők:
Schneider(7), Kohut(2), Sztankó(2), Szilágyi(2), Botta-Dukát(2), Horváth, Reisz
Korosztály: U11
Időpont: 2016.11.20.
Helyszín: Békéscsaba, UP. Központ
Edző:  Hrabovszki Gábor, Horváth Tamás

Edzői értékelés: Egy gyenge és két jó mérkőzést játszott a csapat. Az első mérkőzésen alaposan fel volt forgatva a csapat, így nagyarányú vereséget szenvedtünk. Az ezt következő két mérkőzésen végig a támadó harmadban tartottuk ellenfeleinket, szép gólokat lőttünk, magabiztosan nyertük a találkozókat.
Sajnálatos, hogy a tengelyben játszó két játékos (Kohut és Schneider) teljesítménye határozta meg a mai csapatjátékunkat.

2016. 11. 27.

Bővebben:

Per oldal: Hirek_osszes.php?hirek1Page=1 Hirek_osszes.php?hirek1Page=7   4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  Hirek_osszes.php?hirek1Page=9 Hirek_osszes.php?hirek1Page=93  

 Vissza