• Főoldal
  • Támogatók
  • Referenciák

Keresés


Hirek

U9 Interliga 3. forduló (pótlás)

Mérkőzés:

BLA - Gyula
Termál FC

Eredmény:

6:1

Mérkőzés: SZEOL SC -
BLA 
Eredmény: 6:2
Mérkőzés:  UTA Arad -
BLA
Eredmény: 3:4
MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: Interliga 3. forduló (pótlás) Jók: Giczey, Reisz Góllövők: Giczey (4), Reisz (3), Nagy-Benedek, Nagy V., Varga, Bencsik, Takács
Korosztály: U9
Időpont: 2016.11.20.
Helyszín: Békéscsaba, UP. Központ
Edző: Gyuris Zoltán, Hrabovszki Ákos

Edzői értékelés: Tökéletes idő volt a labdarúgásra vasárnap délelőtt, az idei utolsó Interliga játéknapján. Egy jól sikerült bemelegítés után, szinte rögtön a kapujához szögeztük az ellenfelünket az első mérkőzésen. Szebbnél-szebb gólokat lőttünk, és mind a hat gólunkat más-más játékos szerezte. A második mérkőzést a bajnokság egyik legjobb csapata ellen játszottuk, és ha nem esik szét teljesen a csapat a második félidőre, akár még szoros meccs is kerekedhetett volna belőle. Így sajnos beleszaladtunk egy nagyarányú vereségbe. Tanulnunk kell a hibáinkból!
A harmadik mérkőzés talán a szezon eddigi legjobb meccse volt. Gyakorlatilag két egyforma képességű csapat játszott ki-ki meccset. Egy-két egyéni villanásnak, illetve második félidei védekezésünknek köszönhetően örülhettünk a lefújás pillanatában. Gratulálok a csapatnak a szép őszi teljesítményéhez!

2016. 11. 27.

Bővebben:

U8 Interliga 5. forduló

Mérkőzés:

OMTK-ULE
- BLA

Eredmény:

2:6

Mérkőzés: CS FC Electrica TM
- BLA 
Eredmény: 0:17
Mérkőzés:  BLA
- Szeged 2011
Eredmény: 6:3
MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: Interliga 5. forduló Jók: az egész csapat Góllövők: Schneider (11), Oláh (7), Hunyadi (5), Szalai (2), Kis, Petri, Boldis, Süveges
Korosztály: U8
Időpont: 2016.11.05.
Helyszín: Orosháza
Edző: Balogh Zsolt, Nagy Mihály

Edzői értékelés: A csapat minden tagját dicséret illeti. Most inkább az egyéni megoldások domináltak a támadásainkban. Védekezés-ben próbáltunk nagy odafigyeléssel játszani.

2016. 11. 13.

Bővebben:

U9 Interliga 5. forduló

Mérkőzés:

BLA - OMTK-ULE

Eredmény:

3:2

Mérkőzés: BLA - CS FC
Electrica TM
Eredmény: 2:2
Mérkőzés:  BLA
- Szeged 2011
Eredmény: 4:2
MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: Interliga 5. forduló Jók: Kovács, Reisz, Aradszki, Takács Góllövők: Aradszki (4), Reisz (2), Takács (2), Varga
Korosztály: U9
Időpont: 2016.11.05.
Helyszín: Orosháza
Edző: Gyuris Zoltán, Hrabovszki Ákos

Edzői értékelés: Az első és az utolsó mérkőzésünkön nagyon kreatívan futballoztunk, sok helyzetet dolgoztunk ki. A második mérkőzésen nagyon kiegyenlített játék folyt a pályán, igazságos döntetlen született. A mai nappal az eredményektől függetlenül elégedett vagyok, hiszen sok olyan dolgot láttam a mérkőzéseken, amelyeket az edzéseken gyakorlunk.

2016. 11. 12.

Bővebben:

U9 Interliga 5. forduló

Mérkőzés:

BLA - Marosmenti
UFC

Eredmény:

10:0

Mérkőzés: BLA-Hódmezővásárhely Eredmény: 6:1
Mérkőzés:  BLA
- SZEOL SC
Eredmény: 7:6
MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: Interliga 5. forduló Jók: Kolarovszki Martin, Kolarovszki Milán, Giczey T., Nagy Zs., Lyachó B., Benyovszki Á. Góllövők: Kolarovszki Martin (7), Kolarovszki Milán (9), Giczey T. (3), Benyovszki Á. (3), Lyachó B.
Korosztály: U9
Időpont: 2016.11.06.
Helyszín: Békéscsaba, Up. Központ
Edző: Gyuris Zoltán, Hrabovszki Ákos

Edzői értékelés: Az első mérkőzésen nagy lendülettel és akarattal kezdtünk. Számtalan gólszerzési lehetőséget alakítottunk ki, melynek nagy részét sikerült gólra váltani. Külön öröm, hogy a legtöbb gólunkat három vagy akár több pontos átadás előzte meg. A második mérkőzésen nehezen találtuk a játék ritmusát. Még az első félidő derekán rendeztük sorainkat, ennek köszönhetően a mezőnyben hamar fölényt alakítottunk ki, mely a második játékrészben eredményben is megmutatkozott. A harmadik mérkőzés a forduló rangadójának számított, amit sajnos nem a megfelelő szellemben kezdtünk. Az első félidő elején játékunk és védekezésünk teljes csődöt mondott. Több határozatlanságnak és egyéni hibának köszönhetően rövid idő alatt négygólos hátrányba kerültünk a kombinatívan és gyorsan támadó szegedi csapattal szemben. Az első játékrész második felében a cseréknek és a játékrendszerünk megváltoztatásának köszönhetően stabilizáltuk védekezésünket, ennek köszönhetően sikerült szépítenünk az eredményen. A második játékrész elejét ismét dekoncentráltan kezdtük, így visszaállt a négygólos különbség. A tetemes hátrány tudatában a gyerekek mégsem adták fel a mérkőzést. Stabil, fegyelmezett védekezésünkből ötletes ellentámadásokat vezettünk, pár perc alatt egy gólra faragtuk hátrányunkat. Az utolsó percekre nagy nyomás alá helyeztük az ellenfelet, ezt a fölényt sikerült gólokra váltani. A második félidőben mutatott játéknak köszönhetően megérdemelten fordítottuk meg a mérkőzés állását. Elégedett voltam a forduló során a sok rúgott góllal és a harmadik mérkőzésen mutatott elszánt játékkal.

2016. 11. 12.

Bővebben:

U10 Interliga 5. forduló

Mérkőzés:

BLA - Marosmenti UFC

Eredmény:

1:0

Mérkőzés: BLA-Hódmezővásárhely Eredmény: 5:3
Mérkőzés:  BLA
- SZEOL SC
Eredmény: 3:1
MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: Interliga 5. forduló Jók: Sinka, Jass, Avramucz, Zahorán, Orodán Góllövők: Sinka (4), Zahorán (2), Jass, Veres , Purzsa
Korosztály: U10
Időpont: 2016.11.06.
Helyszín: Békéscsaba, Up. Központ
Edző: Sajben Gábor , Futaki Krisztián

Edzői értékelés: Az első mérkőzésen a kötelező győzelem terhe nyomta a vállunkat. Kissé döcögősen indult a meccs, később feljavult a játékunk. Igazi csapatmunkával, sok jó egyéni teljesítménnyel megérdemelten nyertünk a másik két mérkőzésen.

2016. 11. 11.

Bővebben:

U11 Interliga 5. forduló

Mérkőzés:

BLA - OMTK

Eredmény:

6:0

Mérkőzés: BLA - CS
FC Electrica TM 
Eredmény: 3:2
Mérkőzés:  BLA
- Szeged 2011
Eredmény: 6:4
MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: Interliga 5. forduló Jók: Szatmári,
Sztankó
Góllövők: Schneider (2), Csicsely(2), Sztankó(3), Horváth (4), Szilágyi(2), Reisz, Dékány
Korosztály: U11
Időpont: 2016.11.05.
Helyszín: Orosháza
Edző: Horváth Tamás, Hrabovszki Gábor

Edzői értékelés: Az első mérkőzésen maradéktalanul visszakaptam azt, amit kértem. Egyedül a labdaszerzés nem volt kellően agresszív egyénileg, ami azt jelentette, hogy csak megtámadták a játékosok az ellenfelet, de nem szerelték le. A második és a harmadik mérkőzésen ugyanezek a hibák mellett, már a játék sem volt jó. Nem voltunk elég pontosak és rengeteg technikai hiba csúszott a játékba. Ami még ennél is szomorúbb volt, hogy ez a játék még kellő futómennyiséggel sem párosult.

2016. 11. 10.

Bővebben:

U11 Interliga 5. forduló

Mérkőzés:

BLA - Marosmenti UFC

Eredmény:

3:1

Mérkőzés: BLA-Hódmezővásárhely Eredmény: 8:0
Mérkőzés:  BLA
- SZEOL SC
Eredmény: 2:1
MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: Interliga 5. forduló Jók: Nagy Patrik, Botta-Dukát, Schneider, Német G., Lehoczki, Sztankó, Vas M., Korógyi Góllövők: Német (4), Schneider (3),Nagy P.(3), Vas M.(2), Botta-Dukát
Korosztály: U11
Időpont: 2016.11.06.
Helyszín: Békéscsaba, Up. Központ
Edző: Hrabovszki Gábor, Horváth Tamás

Edzői értékelés: Egy gyenge és két kiváló mérkőzést játszott a csapat. Számomra érthetetlen, hogy egy játéknap során, hogy lehet ekkora minőségi különbség a mérkőzések között.

2016. 11. 10.

Bővebben:

Magas rangú vendégek a Békéscsabai Labdarúgó Akadémián

 

2016. november 6-án az Interliga egyik idei utolsó fordulóját Békéscsabán rendezték. A mostoha időjárási viszonyok sem gátolták meg azt a közel 200 játékost és kísérőiket, hogy ellátogassanak a Békéscsabai Labdarúgó Utánpótlás Központba. Vasárnap 11 óra körül szinte életre kelt a lőtér melletti sportkomplexum. Nyüzsgő gyerekseregtől, drukkoló szülők hangjától volt hangos az immár régiós központtá váló létesítmény.
Ahol jól érzik magukat az emberek, ahol valami jól működik, annak könnyen híre megy. Így történt ez most is, hiszen magas rangú vendégek tettek látogatást ezen a napon a Békéscsabai Labdarúgó Utánpótlás Központban. Erdős Norbert és Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő urak azért érkeztek, hogy megnézzék azokat a fejlesztéseket, amelyek a közelmúltban mentek végbe a Békéscsaba Labdarúgó Akadémián. A volt ifjúsági – és sportminiszter, az MTK sportegyesület jelenlegi elnöke Deutsch Tamás elmondta, hogy nagyon elégedett a látottakkal, ugyanis rendkívül fontosnak tartja egy ilyen szintű létesítmény meglétét ebben a térségben. Erdős Norbert nagyon büszke volt arra, hogy szűkebb régiójában milyen elkötelezett szakmai munka folyik, az edzők és a játékosok részéről egyaránt.
Mindketten gratuláltak az eddig elért eredményekhez, és további sportsikereket kívántak.

2016. 11. 09.

Bővebben:

Kiemelt Régiós Bozsik Torna a Békéscsabai Labdarúgó Utánpótlás Központban

 

A Kiemelt Régiós Bozsik Torna rendszerét három éve indította útjára a Magyar Labdarúgó Szövetség. Ebben a régióban (Dél - Alföld) három megye hat legjobb csapata méri össze tudását havonta kétszer az U11 és az U13-as korosztályokban. Csongrád megyéből Szeged és Hódmezővásárhely, Bács-Kiskun megyéből Baja és Kecskemét, Békés megyéből Orosháza és Békéscsaba legjobbjai mérkőznek meg egymással. Az MLSZ célja ezzel a tornával az, hogy a körzeti versenyeztetésen kívül, a legjobb játékosok jobban fejlődjenek azáltal, hogy erősebb csapatok ellen kell játszaniuk. Ez a torna az előszobája a megyei válogatottaknak. Ezeken a tornákon mutatkoznak be azok a játékosok, akik majd a megyei válogatott gerincét alkotják, és a későbbiekben az országos válogatottságig is eljuthatnak. Ennek a rendszernek a keretén belül lett Dávid Zoltán (BLA) megyei válogatott, és került be az országos válogatott bő keretébe.
2016. november 4-én a Békéscsabai Labdarúgó Utánpótlás Központban került megrendezésre a torna egyik fordulója, a mérkőzések pedig a - hivatalosan még át nem adott - műfüves pályán zajlottak. Minden résztvevő gyermeknek biztosított az MLSZ hideg étkezési csomagot, ásványvizet, díjazásképpen csokoládét, illetve nem maradhatott el az egyéni kiemelteknek járó oklevél és táblás csoki sem.
A Békéscsaba Labdarúgó Akadémia két csapatát Oláh Ferenc (U13-as csapat), illetve Hrabovszki Gábor (U11-es csapat) irányította.

 

 

2016. 11. 07.

Bővebben:

U8 Interliga 4. forduló

Mérkőzés:

Berény Gyermek FC
- BLA (fehér)

Eredmény:

2:6

Mérkőzés: CS FC Electrica TM
- BLA (fehér) 
Eredmény: 0:6
Mérkőzés:  BLA (fehér)
- AK Brosovszky Arad
Eredmény: 13:1
MÉRKŐZÉS ÉRTÉKELÉS
Bajnokság: Interliga 4. forduló Jók: az egész csapat Góllövők: Schneider (12), Oláh (5), Hunyadi (3), Szalai (2), Süveges (2)
Korosztály: U8
Időpont: 2016.10.29.
Helyszín: Mezőberény, városi sportpálya
Edző: Balogh Zsolt

Edzői értékelés: A csapat magabiztos, jó játékkal nyerte meg mind a három mérkőzését. Előrelépést láttam mind a védekezésben, mind a támadásban. Sokkal több passz jellemezte a játékunkat.

2016. 11. 06.

Bővebben:

Per oldal: Hirek_osszes.php?hirek1Page=1 Hirek_osszes.php?hirek1Page=8   5 6 7 8 9 10 11 12 13 14  Hirek_osszes.php?hirek1Page=10 Hirek_osszes.php?hirek1Page=93  

 Vissza