• Főoldal
  • Támogatók
  • Referenciák

Eredmény

Torna_fotok.php?torn_azon=122 Torna_videok.php?torn_azon=122

 

 

   A Békéscsaba UFC három csapata vett részt Franciaországban különböző Pünkösdi tornákon, melyeken szép sikereket értek el. Marik László ’92-esei rangos tornát nyertek a belga határ mentén fekvő Leers városában. Marosvölgyi Károly ugyanebben a korcsoportban Versound-Lancey tornán bronzérmet szerzett, míg Kiss János ’95-ösei pedig ötödik helyezést értek el.

 

LEERS - Franciaország


   A 16. alkalommal megrendezésre kerülő tornát korábban olyan csapatok nyerték meg, mint a francia Lille, Nantes, Lens, a belga Standard Liege, Mouscron vagy az ukrán Dinamó Kijev. Az idei 14 résztvevő között is sok nagy múltú csapat jelent meg, többek között az Utrecht, Erfurt, Wisla Krakkó, Plovdiv, Liege, Valencienes, Mouscron valamint Csehország korosztályos válogatottja.

   A csabaiak 6 győzelemmel és egy döntetlennel (Wisla Krakkó) jutottak a döntőbe, míg a másik ágon az elődöntőben a belga Brüsszel döntetlenezett, majd a 11-esekkel legyőzte a Cseh válogatottat. A döntőben a himnuszok elhangzása után, a Békéscsaba UFC sziporkázó játékkal 1500 néző előtt 3:0 arányban győzte le a belgákat, kiváltva a nézők és a szakemberek elismerését.

A torna gólkirálya 8 góljával Vólent Roland lett, míg a legjobb játékos a békéscsabai Otigba Kenneth lett, aki mellesleg 7 gólt szerzett.

 

   A torna győztes csapat tagjai: Jova Levente, Sándor László, Serfőző Bence, Ilyés Sándor, Kiszel Sándor, Gyarmati Zoltán, Medvegy Ákos, András Dávid, Kelemen Dávid, Otigba Kenneth, Sztrunga Zsolt, Nyéki Boldizsár, Laurinyecz Ákos, Vólent Roland és Ugrai Roland.

A csapat edzője: Marik László

 

   Jó hír még a csapat házatájáról, hogy a közelmúltban a korosztályos Magyar Serdülőválogatott edzőtáborában Tatán, három csabai játékost (Jova Leventét, Ugrai Rolandot és Ilyés Sándort) tesztelték az MLSZ szakemberei, míg a nyíregyházi Jonatán Kupára további két csabai játékost hívtak meg a válogatottba Kelemen Dávid és Otigba Kenneth személyében.

 

VERSOUND-LANCEY - Franciaország


   A Békéscsaba UFC csapatai már negyedik alkalommal vesznek részt a francia kisváros tornáján, akik az elmúlt évben eljöttek a békéscsabai „EU-GOAL” Fesztiválra is. Marosvölgyi Károly csapata csoportjából két győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel jutott az elődöntőbe, ahol a Morians gárdájától egy góllal kikapott. A harmadik helyért lejátszott találkozón viszont Budás Gergő góljával ugyanilyen arányban megverték a Voreppe csapatát, így bronzérmet szereztek.

 

A csapat tagjai: Sinkovicz Attila, Berta Sándor (1 gól), Lipták András, Kondacs Barnabás, Huszár Krisztián, Szeverényi Dániel, Krnács János (2 gól), Csóti Máté, Valyuch György, Bereczki Zsolt, Budás Gergő (3 gól), Varga Gábor (1 gól), Madár Zsolt, Seres Erik, Valyuch János.

 

 

 

 Vissza