• Főoldal
  • Támogatók
  • Referenciák

Eredmény

Torna_fotok.php?torn_azon=124 Torna_videok.php?torn_azon=124

Czech BUDWEIS Cup 2006

Ceské Budejovice 07.10- 07.15

 

A Békéscsaba UFC ’91-es csapata Ottlakán Mihály edző vezetésével rendkívül szép eredményt ért el Csehország egyik legrangosabb utánpótlás tornáján, melyen 5 évfolyam 107 csapata vett részt. A csabaiak az U.15-ös korosztályban indultak, ahol a 20 nemzet 23 csapatát négy csoportra osztották a szervezők.

CSOPORTÉRK?ZÉSEK:

Békéscsaba UFC – Sparta Praha           2 – 0 Góllövők: Danczik, Laurinyecz,

                             - Schalke 04              3 – 1                  Gazsó 2, Laurinyecz,

                             - Wisla Krakow        1 – 0                   Barna,

                             - F.K. Stockholm      3 – 0                   Wéber, Mátó, Danczik,

ELŐDÖNTŐ:

Békéscsaba UFC – A.F.F. Göteborg     2 – 1                   Mátó 2,

DÖNTŐ:

Békéscsaba UFC – Lengyelország        0 – 0 (büntetőkkel 5 – 6)

 

A döntő el?tt kiderült, hogy Lengyelország korosztályos válogatottjának felszerelése nem volt rendben (másik táskát hoztak). Az ellenfél Békéscsaba nadrággal és lábszárvédővel ki tudta segíteni őket, de mivel a kötelezően előírt sípcsontvédőjük is hiányzott, a játékvezető kizárólag a csabaiak kérésére volt hajlandó levezetni a mérkőzést. Egy óriási felhőszakadás után a Békéscsaba fölényben játszott, de kimaradtak a helyzetek, így a büntetőkre maradt a döntés, amely a 8. sorozat után a lengyeleknek sikerült jobban.

Az eredményhirdetésen kiderült, hogy a Békéscsaba UFC a döntőt megelőző sportszerű cselekedetéért az ezüstérem mellé FAIR PLAY díjat is kapott.

 

VÉGEREDMÉNY (23 induló csapat): 1. Lengyelország. 2. Békéscsaba UFC. 3. A.F.F. Göteborg. 4. Fiorentina. 5. Wisla Krakow. 6. Lokomotiv Moszkva. 7. Sparta Praha. 8. Herta BSC.

A csapat tagjai (balról jobbra) állnak: Gyucha Bence, Krasznai Dávid, Barna László, Bozsó Antal, Danczik Pál, Ottlakán Mihály edző, Mátó Attila, Boris István, Wéber László, Kmecz Balázs.

Alsó sor: Zsiros Dávid, Nagy Sándor, Kaszai Márk, András Dávid, Medvegy Ákos, Hankó György, Laurinyecz Ákos, Gazsó Gergő.

 

 

 

 

 

 

 

 Vissza