• Főoldal
  • Támogatók
  • Referenciák

Eredmény

Torna_fotok.php?torn_azon=151 Torna_videok.php?torn_azon=151


Nike Premier Cup Országos Döntő

Bronzérmes a Békéscsaba UFC U.15-ös csapata a Nike Premier Cup Országos Döntőjén!

A Békéscsabai UFC U.15-ös csapata nagyszerű eredményt ért el Budapesten a Nike Premier Cup országos döntőjén, ahol az MTK Hungária és a Puskás Akadémia csapatai mögött a harmadik helyen végzett. A nyolc csapatos döntőn a csabaiak a Szekszárd legyőzése után rögtön a döntőbe jutásért játszottak a Puskás Akadémia csapatával és bár végigtámadták a mérkőzést, gólt nem sikerült szerezniük a 2 x 20 perces találkozón. Sajnos volt a mérkőzésnek egy furcsa fordulata is, amikor a játékvezető két perccel a vége előtt 11-est ítélt a csabaiak javára és kiállított egy felcsúti játékost, aki a kapujába tartó labdát kézzel ütötte ki. Miután a játékos elhagyta a pályát az aszisztense kései jelzésére a játékvezető les címén visszavonta az ítéletét. Így döntetlenre végződött mérkőzés és a 11-es rúgásokkal a Puskás Akadémia jutott a döntőbe.
A Békéscsaba ezután a 3. helyért játszott a szombathelyi Illés Akadémia csapatával és nagyszerű játékkal győzött, így megszerezte a bronzérmet, megelőzve többekközött a Debreceni VSC, az FTC és a Kispest Honvéd csapatait is. A csabai csapat  játékosai  ezen a kupán  is bizonyították, hogy az NB I-es bajnokságban nem véletlenül állnak jelenleg is a második helyen.

A csapat névsora: Marik László edző, Kanyári Zoltán, Tóth Dániel, Zimermann Zoltán, Kovács Dániel, Ruzsa Zoltán, Szólik Tamás, Hudák Martin, Elekes Patrik, Balogh Milán,  Pálinkás Ádám, Rácz Dávid, Prokics Dániel, Polyák Ádám, Tóth Ákos, Szász Milán, Füredi Szabolcs, Krizsán Dávid, Trutz Mihály.

 

 Vissza